Categoria: Estudis i projectes

Característiques i maneig de la leucèmia limfocítica a Espanya: evidències del món real

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en la publicació d'un estudi sobre la SRealCLL sobre les evidències del món real sobre les característiques clíniques i el maneig dels pacients amb leucèmia limfocítica crònica a Espanya mitjançant el processament del llenguatge natural.

Antonio Gutierrez, hematòleg de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa, va participar en la publicació de l'article amb el títol "Real-World Evidence on the Clinical Characteristics and Management of Patients with Chronic Lymphocytic Leukemia in Spain Using Natural Language Processing: The SRealCLL Study" a la revista Cancers.

L'estudi SRealCLL tenia com a objectiu obtenir evidència del món real sobre les característiques clíniques i els patrons de tractament dels pacients amb leucèmia limfocítica crònica (LLC) utilitzant el processament del llenguatge natural.

Aquest estudi amplia la informació disponible sobre els pacients amb LLC a Espanya, descrivint la diversitat en les característiques dels pacients i els enfocaments terapèutics en la pràctica clínica.

Referència de l'article
Loscertales J, Abrisqueta-Costa P, Gutierrez A, Hernández-Rivas JÁ, Andreu-Lapiedra R, Mora A, et al. Real-World Evidence on the Clinical Characteristics and Management of Patients with Chronic Lymphocytic Leukemia in Spain Using Natural Language Processing: The SRealCLL Study. Cancers (Basel). 2023 Aug 10;15(16):4047. doi: 10.3390/cancers15164047. PubMed PMID: 37627075.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]