Categoria: Estudis i projectes

Malalties Infeccioses de Son Espases participa en un estudi sobre la disminució de la taxa d'infart de miocardi en persones amb VIH

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1216La Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un estudi en què es mostra la disminució de la taxa d'infart agut de miocardi en persones amb VIH. També hi han participat l'Hospital General d'Elx, la Universitat Miguel Hernández, l'Hospital La Paz-Carlos III-Cantoblanco i l'Hospital Central Universitari d'Astúries.

Antoni A. Campins, metge de la Unitat de Malalties Infeccioses de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article "Decreasing rates of acute myocardial infarction in people living with HIV: a nationwide cohort study in Spain, 2004-2015" a la revista HIV Medicine.

Les dades contemporànies de les cohorts a tot el país revelen tendències en l'ocurrència d'infart agut de miocardi en persones amb VIH. Es van analitzar les tendències en el temps i en les taxes d'incidència estandarditzades de l'infart agut de miocardi en persones amb VIH des del 2004 fins al 2015 i es van comparar amb les tendències de la població general.

Referència de l'article
Masiá M, Padilla S, García JA, Bernardino JI, Campins AA, Asensi V, et al. Decreasing rates of acute myocardial infarction in people living with HIV: a nationwide cohort study in Spain, 2004-2015. HIV Med. 23 abril 2018.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]