Categoria: Estudis i projectes

La Conselleria de Salut participa en l'estudi DDM-Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins mfb159El Registre de Càncer de Mama de les Illes Balears de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears ha participat en la publicació d'un estudi sobre la sobrealimentació, la restricció calòrica i la densitat mamogràfica en dones espanyolas. També hi han participat diferents registres de càncer de mama espanyols.

Carmen Sánchez-Contador, Coordinadora de l'Estratègia de Càncer de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Overeating, caloric restriction and mammographic density in Spanish women. DDM-Spain study" a la revista Maturitas

La densitat mamogràfica (DM) és un important factor de risc per al càncer de mama. Aquest estudi avalua l'associació entre el consum calòric relatiu i DM en les dones espanyoles.

Referència de l'article
del Pozo M del P, Castelló A, Vidal C, Salas-Trejo D, Sánchez-Contador C, Pedraz-Pingarrón C, et al. Overeating, caloric restriction and mammographic density in Spanish women. DDM-Spain study. Maturitas. 2018;117:57-63.
PubMed | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]