Categoria: Estudis i projectes

Dermatologia de Son Llàtzer participa en un anàlisi sobre la variació de diagnòstics dermatològics entre la temporada de fred i calor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1331Dermatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en un subanàlisi dins l'estudi DIADERM sobre la variació de diagnòstics dermatològics entre la temporada de fred i calor. També hi han participat diferents centres espanyols.

Rosa Taberner , dermatòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer , ha participat en la publicació de l'article amb el títol "¿Existe variación en los diagnósticos dermatológicos entre la temporada de frío vs. calor? Un subanálisis del estudio DIADERM (España 2016)" a la revista Actas Dermo-Sifiliográficas.

El coneixement de les variacions de les malalties dermatològiques al llarg de l'any podria ser útil per a la planificació en salut i el maneig de les malalties. Però, existeix poca informació sobre la variació dels diagnòstics dermatològics en diferents èpoques de l'any en una mostra nacional representativa.

Els objectius eren avaluar si existeix variació en els diagnòstics clínics dermatològics entre la temporada de fred i calor a Espanya.

Referència de l'article
Gonzalez-Cantero A, Arias-Santiago S, Buendía-Eisman A, Molina-Leyva A, Gilaberte Y, Fernández-Crehuet P, et al. ¿Existe variación en los diagnósticos dermatológicos entre la temporada de frío vs. calor? Un subanálisis del estudio DIADERM (España 2016). Actas Dermosifiliogr. 11 abril 2019. doi: 10.1016/j.ad.2019.02.004. PubMed PMID: 30982569

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]