Categoria: Estudis i projectes

Cirurgia Cardiaca de Son Espases participa en les recomanacions de la SECTCV per a la cirurgia cardiovascular 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

mfb182Cirurgia Cardiaca de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en les recomanacions de la SECTCV per a la cirurgia cardiovascular 2019. També hi han participat diferents centres espanyols.

José Ignacio Saéz de Ibarra, cirurgià cardiovascular de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de les "Recomendaciones de la SECTCV para la cirugía cardiovascular. 2019 actualización de los estándares en organización, actividad profesional, calidad asistencial y formación en la especialidad" a la revista Cirugía Cardiovascular.

La cirurgia cardiovascular és l'especialitat mèdica que s'ocupa de la prevenció, diagnòstic i tractament quirúrgic dels trastorns i malalties del sistema cardiocirculatori. Els continus i ràpids avanços en el diagnòstic i tractament de les malalties cardiovasculars justifiquen la necessitat de dur a terme una actualització dels principals aspectes definitoris i organitzatius de l'especialitat, relacionats amb la professió (de la pràctica, qualitat assistencial), amb el programa docent de l'especialitat, la formació continuada dels cirurgians, els processos d'acreditació des de la Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica-Cardiovascular, entre d'altres.

Aquest document, elaborat per experts de la cirurgia cardiovascular, representa l'opinió de la Societat Espanyola de Cirurgia Toràcica-Cardiovascular i actualitza els principals aspectes de l'especialitat al nostre país.

Referència de l'article
Hornero Sos F, Centella Hernández T, Polo López L, López Menéndez J, Mestres Lucio C-A, Bustamante Munguira J, et al. Recomendaciones de la SECTCV para la cirugía cardiovascular. 2019 actualización de los estándares en organización, actividad profesional, calidad asistencial y formación en la especialidad. Cirugía Cardiovasc. 2019;26(2):104-23. doi: 10.1016/j.circv.2018.10.001
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]