Categoria: Estudis i projectes

El SAMU 061 publica una revisió sistemàtica sobre la capnografia amb màscara de ventilació durant les maniobres de RCP

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

ins epr619El SAMU 061 ha publicat una revisió sistemàtica sobre capnografia amb màscara de ventilació durant les maniobres de resuscitació cardiopulmonar. També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

Francisco José Cereceda Sánchez, infermer del 061, ha publicat l'article amb el títol "Systematic Review of Capnography with Mask Ventilation during Cardiopulmonary Resuscitation Maneuvers" a la revista Journal of Clinical Medicine.

 

 

Les darreres guies identifiquen les capnografies com un instrument utilitzat per avaluar la bossa-vàlvula-màscara de ventilació durant la resuscitació cardiopulmonar (RCP). En aquesta revisió, s'ha analitzat la viabilitat i confiabilitat de la capnografia utilitzada amb ventilació amb màscara facial durant les maniobres de RCP en adults i infants.

Referència de l'article
Cereceda-Sánchez F, Molina-Mula J. Systematic Review of Capnography with Mask Ventilation during Cardiopulmonary Resuscitation Maneuvers. J Clin Med. 2019;8(3):358. doi: 10.3390/jcm8030358. PubMed PMID: 30635683
Text completlogo docusalut 16 | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]