Categoria: Estudis i projectes

L'IdISBa participa en un estudi sobre la durada de la son i les concentracions d'AUS i ratio de creatinina en població gran mediterrània

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1319L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears ha participat en un estudi sobre si la durada de la son és inversament associada a les concentracions sèriques d'àcid úric amb el ratio de creatinina en una població major mediterrània amb al risc cardiovascular. També hi han participat diferents centres espanyols.

Dora Romaguera i Josep A. Tur, investigadors de l'IdISBa, han participat en la publicació de l'article "Sleep Duration is Inversely Associated with Serum Uric Acid Concentrations and Uric Acid to Creatinine Ratio in an Elderly Mediterranean Population at High Cardiovascular Risk" a la revista Nutrients.

L'objectiu d'aquesti estudi era avaluar la durada del son i la seva variabilitat en relació amb les concentracions l'àcid úric sèric (AUS) i ratio de creatinina el AUS.

Referència de l'article
Papandreou C, Babio N, Díaz-López A, Martínez-González M, Becerra-Tomas N, Corella D, et al. Sleep Duration is Inversely Associated with Serum Uric Acid Concentrations and Uric Acid to Creatinine Ratio in an Elderly Mediterranean Population at High Cardiovascular Risk. Nutrients. 2019;11(4):761. doi: 10.3390/nu11040761. PubMed PMID: 30939748
Text complet | Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]