Categoria: Estudis i projectes

Infermeres de Balears participen al XLV Congreso Nacional de la SEEIUC i 1er Congreso Internacional Ibérico de Enfermería Intensiva

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

8008Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Hospital de Manacor hi van participar al XLV Congreso Nacional de la SEEIUC i 1er Congreso Internacional Ibérico de Enfermería Intensiva que es va celebrar a Palma del 9 al 12 de juny de 2019.

Luisa Castillo, infermera de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Análisis descriptivo de la exposición lumínica en una UCI". També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

8008 1Mateu Nadal Servera, Luisa Castillo Domingo, Emilia Moyá Juliá i Francisca Riera Díaz, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar amb el pòster titulat "El ruido ambiental en las unidades de cuidados intensivos: una revisión sobre daños, medición y monitorización e intervenciones de reducción en el paciente crítico". També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

Mateu Nadal Servera, infermer de l'Hospital Universitari Son Llàtzer hi va participar amb el pòster titulat "Análisis de los factores contribuyentes del delirium en el paciente ingresado en cuidados intensivos desde una perspectiva de evento adverso". També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

Mª Cristina Moreno Jiménez i Mónica Muñoz Pérez, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "Implantación del programa ECMO en el Hospital Universitario Son Espases (HUSE). Formación continuada".

Estefanía Padilla Álvarez i Sergio Jiménez Piña, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "Decúbito prono en el paciente adulto con SDRA". També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

Mª Cristina Moreno Jiménez i Mónica Muñoz Pérez, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb el pòster titulat "Prevención y verificación para un ECMO sin complicación".

8008 2Xisca Verd Aulí i Mònica Maqueda Palau, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Práctica colaborativa en las sesiones clínicas conjuntas de la unidad de cuidados intensivos: percepciones de enfermeras y médicos". Aquesta comunicació va ser premiada al congrés.

Eva Pérez Juan, infermera de l'Hospital de Manacor; i Mònica Maqueda Palau, infermera de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "¿Y tú cuánto desechas? análisis del volumen sanguíneo desechado para la extracción de analíticas en UCI". Aquesta comunicació va ser premiada al congrés.

Eva Pérez Juan, SM. Babot Rebassa, M. Verger Serra i MA. Pérez Aixartell, infermeres de l'Hospital de Manacor; i MC. Soteras Llompart i A. López Cabrera, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Registro de enfermería en el cateterismo cardíaco: valoración y preparación del paciente. Estudio piloto".

Eva Pérez Juan, SM. Babot Rebassa, M. Verger Serra, MA. Pérez Aixartell, A., infermeres de l'Hospital de Manacor; i MC. Soteras Llompart, infermera de l'Hospital Universitari Son Espases, hi van participar amb la comunicació titulada "Registro de enfermería en el cateterismo cardíaco: valoración y preparación del paciente. Estudio piloto".

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut]