Categoria: Estudis i projectes

Artroplàstia d’espatlla inversa per seqüeles de fractures

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr46El Servei de Traumatologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma ha participat en la publicació d'un article sobre com inlueix el tractament inicial en la fractura i els resultats de la substitució d'articulacions en l'artroplàstia d’espatlla inversa per seqüeles de fractures. També hi han participat l'Hospital del Mar i l'Hospital QuironSalud Barcelona.

Pau Guirro, traumatòleg de l'Hospital Sant Joan de Déu de Palma, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Reverse shoulder arthroplasty for fracture sequelae: How the initial fracture treatment influences the outcomes of joint replacement" a la revista Acta Orthopaedica et Traumatologica Turcica.

L'objectiu d'aquest estudi era analitzar i comparar els resultats d'artroplàstia d’espatlla inversa en seqüeles de fractura humeral proximal en fractures tractades inicialment de forma conservadora versus aquelles que inicialment es varen tractar amb una reducció oberta i una fixació interna.

Referència de l'article
Santana F, Alentorn-Geli E, Guirro P, Torrens C. Reverse shoulder arthroplasty for fracture sequelae: How the initial fracture treatment influences the outcomes of joint replacement. Acta Orthop Traumatol Turc. 11 abril 2019. doi: 10.1016/j.aott.2019.03.010. PubMed PMID: 30982758. Text complet

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Hospital Sant Joan de Déu. Palma / CC0 1.0 Universal ]