Categoria: Estudis i projectes

Supervivència per estadi del càncer del coll uterí a Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr1316Atenció Primària de Mallorca i el Registre de Càncer de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears han publicat un estudi sobre la supervivència per estadi del càncer del coll uterí a Mallorca i factors associats recollits al registre. També hi ha participat la Universitat de les Illes Balears.

Jerónima Amengual, comare d'Atenció Primària de Mallorca, i Maria Ramos, facultativa del Registre de Càncer de la Conselleria de Salut, han participat en la publicació de l'article amb el títol "Supervivencia por estadio del cáncer de cuello uterino en Mallorca y factores asociados recogidos por el Registro de Cáncer" a la revista Gaceta Sanitaria.

Els objectius eren determinar la supervivencia por estadio del cáncer cervical en Mallorca, identificar los factores recogidos por el Registro de Cáncer de Mallorca asociados a la supervivencia y conocer la distribución de los casos por estadios.

Referencia del artículo

Miranda-Mendizabal A, Castellví P, Parés-Badell O, Alayo I, Almenara J, Alonso I, et al. Gender differences in suicidal behavior in adolescents and young adults: systematic review and meta-analysis of longitudinal studies. Int J Public Health. 12 gener 2019. doi: 10.1016/j.gaceta.2019.04.007. PubMed PMID: 31270020

Enlaces Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Fuente: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / CC BY-NC-SA 4.0]