Categoria: Estudis i projectes

Nous medicaments i polifarmacoteràpia primerenca en l'estat epilèptic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat de Neurologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article on es descriuen nous medicaments i polifarmacoteràpia primerenca en l'estat epilèptic. També hi han participat la Harvard Medical School, la Universitat de les Illes Balears, l'Hospital Sant Joan de Déu, la Universitat de Barcelona i la University of Washington School of Medicine.

Marta Amengual-Gual, neuròloga pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Novel drugs and early polypharmacotherapy in status epilepticus" a la revista Seizure.

 Els medicaments de rescat per a l'estat epilèptic (EE) tenen un nivell de fallada relativament alt. L'objectiu d'aquesta revisió era resumir l'evidència per a l'eficàcia de medicaments nous i polifarmacologia primerenca per a l'EE.

Referència de l'article
Amengual-Gual M, Sanchez Fernandez I, Wainwright MS. Novel drugs and early polypharmacotherapy in status epilepticus. Seizure. 2019;68:79-88. doi: 10.1016/j.seizure.2018.08.004. PubMed PMID: 30473267

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]