Categoria: Estudis i projectes

Estat de la prevenció epilèptica, la monitorització ambulatòria i la detecció precoç de la convulsió

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat de Neurologia Pediàtrica del Departament de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases ha publicat un article sobre l'estat de la prevenció epilèptica, la monitorització ambulatòria i la detecció precoç de la convulsió i predicció en els pacients de risc. També hi han participat la Universitat de les Illes Balears, el National Children's Hospital "Dr. Carlos Saenz Herrera" i la Harvard Medical School.

Marta Amengual Gual, neuròloga pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en l'article amb el títol "Status epilepticus prevention, ambulatory monitoring, early seizure detection and prediction in at-risk patients" a la revista Seizure.

L'epilèpsia a vegades es dóna a l'atzar, és una urgència mèdica que posa en perill la vida la qual afecta a la qualitat de vida en pacients amb epilèpsia i les seves famílies. L'objectiu d'aquesta revisió és resumir la informació sobre la predicció de les convulsions i prevenció de l'epilèpsia.

Referència de l'article
Amengual-Gual M, Ulate-Campos A, Loddenkemper T. Status epilepticus prevention, ambulatory monitoring, early seizure detection and prediction in at-risk patients. Seizure. 2019;68:31-7. doi: 10.1016/j.seizure.2018.09.013. PubMed PMID: 30391107

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Nina passejant / CC BY-NC-SA 4.0]