Categoria: Estudis i projectes

Consum d'alcohol i tabac, la personalitat i la cibervictimització entre els adolescents

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Unitat d'Investigació de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació d'un estudi sobre el consum d'alcohol i tabac, la personalitat i la cibervictimització entre els adolescents. També hi han participat l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la Universitat de les Illes Balears.

Alfonso Leiva, investigador de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Alcohol and Tobacco Consumption, Personality, and Cybervictimization among Adolescents" a la revista .

El ciberassetjament ha aparegut com un problema de salut pública. La personalitat podria jugar un paper important en l'ús de substàncies i la cibervictimització. L'objectiu d'aquest estudi era analitzar si el consum de tabac i alcohol i les característiques de la personalitat són associades amb la cibervictimització en adolescents espanyols.

Referència de l'article
Rodríguez-Enríquez M, Bennasar-Veny M, Leiva A, Yañez AM. Alcohol and Tobacco Consumption, Personality, and Cybervictimization among Adolescents. Int J Environ Res Public Health. 2019;16(17). doi: 10.3390/ijerph16173123. PubMed PMID: 31466216. PubMed Central PMCID: PMC6747350.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]