Categoria: Estudis i projectes

Associació de l'hidroxiclorquina a un baix risc de poliautoimmunitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació de les dades del registre RELESSER sobre l'associació de l'hidroxiclorquina a un baix risc de  poliautoimmunitat. També hi han participat diferents centres espanyols.

Mónica Ibáñez-Barceló, reumatòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Hydroxychloroquine Is Associated With a Lower Risk of Polyautoimmunity: Data From the RELESSER Registry" a la revista Rheumatology.

L'objectiu d'aquest article estima que la freqüència de la poliautoimmunitat i els factors associats en una gran cohort retrospectiva de pacients amb Lupus eritematós sistèmic (SLE).

Referència de l'article
Mena-Vázquez N, Fernández-Nebro A, Pego-Reigosa JM, Galindo M, Melissa-Anzola A, Uriarte-Isacelay E, et al. Hydroxychloroquine is associated with a lower risk of polyautoimmunity: data from the RELESSER Registry. Rheumatology (Oxford). Des 2019. doi: 10.1093/rheumatology/kez562. PubMed PMID: 31808534.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Gent passejant / CC BY-NC-SA 4.0]