Categoria: Estudis i projectes

Adherència a les guies de càncer de pit a Europa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Gerència d'Atenció Primària de Mallorca ha participat en una revisió sistemàtica sobre l'adherència per part dels proveïdors de la salut europeus a guies sobre càncer de mama. També hi han participat diferents centres internacionals.

Ignacio Ricci-Cabello, investigador de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Healthcare Providers' Adherence to Breast Cancer Guidelines in Europe: A Systematic Literature Review" a la revista Breast Cancer Research and Treatment.

L'adherència a les guies clíniques (GC) recolza l'atenció d'alta qualitat. Però, els proveïdors de la salut no sempre compleixen amb les recomanacions de les GC. Aquesta revisió sistemàtica volia avaluar l'adherència l’abast de l’adherència dels proveïdors de salut a les GC del càncer de mama a Europa i identificar els factors que influeixen en aquesta adherència.

Referència de l'article
Niño de Guzmán E, Song Y, Alonso-Coello P, Canelo-Aybar C, Neamtiu L, Parmelli E, et al. Healthcare providers’ adherence to breast cancer guidelines in Europe: a systematic literature review. Breast Cancer Res Treat. 6 maig 2020. doi: 10.1007/s10549-020-05657-8. PubMed PMID: 32378052.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric  | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Dones al mercat de Santa Maria / CC BY-NC-SA 4.0]