Categoria: Estudis i projectes

Estil de vida i la progressió a la diabetis tipus 2 en una cohort de treballadors amb prediabetis

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Grup d'Investigació d'Evidència, Estils de Vida i Salut (EVES) de Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) amb membres del Servei de Salut de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears han publicat un article sobre l'estil de vida i la progressió a la diabetis tipus 2 en una cohort de treballadors amb prediabetis.

Miquel Bennasar-Veny, Sergio Fresneda, Arturo López-González, Carla Busquets-Cortés, Antoni Aguiló i Aina M Yañez, investigadors del Grup EVES Lifestyle and Progression to Type 2 Diabetes in a Cohort of Workers With Prediabetes a la revista Nutrients.

Les persones amb prediabetis tenen un major risc de desenvolupar diabetis tipus 2 (DT2). Alguns estudis han avaluat la influència dels factors de l'estil de vida en el risc de progressió a la diabetis i reversió a la normoglicèmia. L'objectiu d'aquest estudi era determinar la incidència de la DT2 en una gran cohort de treballadors amb prediabetis i avaluar la influència dels factors sociodemogràfics, clínics, metabòlics i estil de vida que afecten la persistència de prediabetis i progressió a la DT2.

Referència de l'article
Bennasar-Veny M, Fresneda S, López-González A, Busquets-Cortés C, Aguiló A, Yañez AM. Lifestyle and Progression to Type 2 Diabetes in a Cohort of Workers with Prediabetes. Nutrients. 25 maig 2020;12(5). doi: 10.3390/nu12051538. PubMed PMID: 32466178.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]