Categoria: Estudis i projectes

Recomanacions pel tractament nutrometabòlic especialitzat del pacient crític del SEMICYUC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital de Manacor ha participat en un article amb recomanacions pel tractament nutrometabòlic especialitzat del pacient crític del Grup de Treball de Metabolisme i Nutrició de la Societat Espanyola de Medicina Intensiva, Crítica i Unitats Coronàries. També hi han participat l'Hospital Universitario Doctor Peset i l'Hospital Clínico Universitario de Valladolid.

Rosa M. Gastaldo Simeón, metgessa de medicina intensiva de l'Hospital de Manacor, ha participat en la publicació de l'artile amb el títol "Recomendaciones para el tratamiento nutrometabólico especializado del paciente crítico: paciente crítico crónico. Grupo de Trabajo de Metabolismo y Nutrición de la Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC)" a la revista Medicina Intensiva.

Referència de l'article
Cervera Montes M, Gastaldo Simeón RM, Portugal Rodríguez E. Recomendaciones para el tratamiento nutrometabólico especializado del paciente crítico: paciente crítico crónico. Grupo de Trabajo de Metabolismo y Nutrición de la Sociedad Española de Medicina Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMICYUC). Med Intensiva. 2020;44 Suppl 1:81-4. doi: 10.1016/j.medin.2019.12.003. PubMed PMID: 32532418.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital de Manacor]