Categoria: Gestió de la investigació

La Secretaria d'Estat de R+D+i ha constituït el Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació, com a òrgan d'assessorament en la R+D+i

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Secretaria d'Estat de R+D+i ha constituït el Consell Assessor de Ciència, Tecnologia i Innovació, incorporant d'aquesta forma en el Sistema Español de R+D+i, a través d'un nou model de governanza, un òrgan de participació de la comunitat científica i tecnològica i dels agents econòmics i socials.

L'objectiu de la creació del Consell és la configuració d'un òrgan representatiu de les diferents àrees científiques, tecnològiques i innovadores, i també dels seus agents econòmics i socials.

El Consell Assessor està format per 14 membres de la Comunitat Científica i Tecnològica, així com per les associacions empresarials i els sindicats més representatius i, almenys dos terços, hauran de ser membres destacats de la comunitat científica, tecnològica i innovadora.

Així mateix, el Consell Assessor portarà a terme el desenvolupament de l'Estratègia Espanyola de Ciència, Tecnologia i Innovació. D'aquesta Estratègia derivarà el Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i d'Innovació.