Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Tests serològics a col·legiats per a conèixer el seu estat immunològic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial de Metges dels Illes Balears (COMIB) posa en marxa una campanya per la qual facilitarà de manera gratuïta als col·legiats i col·legiades que ho desitgin, fonamentalment els que realitzen exercici privat i mixt, la realització de test serològics per a conèixer l'estat immunològic enfront de la COVID-19.

Aquesta iniciativa està destinada a cobrir, fonamentalment, les necessitats dels col·legiats, especialment als quals no se'ls realitzi proves serològiques en el seu context professional (metges de les administracions no sanitàries i exercici lliure o privat de la professió). Es tracta d'una campanya complementària a les accions realitzades per l'administració, la societat i les organitzacions sanitàries.

El Col·legi de Metges considera necessari, donada la intensitat i durada de la pandèmia, així com el grau transmissibilitat del coronavirus, que s'extremin els controls per a assegurar la salut i reduir la transmissió de la malaltia en el personal sanitari assistencial.

Per a més informació i circuit per a la realització del test serològic.

[Font: COMIB]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]