Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Salut ja ha citat 800 persones amb algun trasplantament per a la tercera dosi del vaccí contra la COVID-19

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears començarà demà a inocular la tercera dosi del vaccí contra el SARS-CoV-2 a devers 800 persones que han rebut algun trasplantament d'òrgans (pulmó, cor, ronyó, etc.). Són persones que pateixen una immunosupressió greu i que estan en risc elevat que es produeixi una resposta immune inadequada a la pauta convencional de vaccinació.

Salut disposa d’una llista de més de 1.100 persones que han rebut algun trasplantament per administrar-los una tercera dosi del vaccí Pfizer. Les persones que van rebre dues dosis de Moderna seguiran amb el mateix tipus de vaccí. Tots estan essent citats des d'InfoVacuna.

De moment, 800 persones ja han estat citades. Hi ha 100 persones a les quals encara no s'ha pogut localitzar i la resta estan ingressades, o confinades o ja no resideixen a les Illes Balears.

A Mallorca s'està citant en els centres de salut i en els punts de vaccinació que encara estan oberts; a Menorca, en els centres de salut; a Eivissa, en el Recinte Firal i a Formentera, en el Centre de Salut.

InfoVacuna seguirà telefonant a les persones que no han pogut ser localitzades. Igualment, cal assenyalar que les persones amb algun trasplantament que no hagin rebut encara la telefonada de citació poden contactar amb InfoVacuna per mitjà del telèfon 971 211 999.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 14/09/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*15/09/2021 menorcaaldia.com - Administran la 3ª dosis de la vacuna Covid a las personas con trasplantes de órganos.
*15/09/2021 noticiasmallorca.es - Salud ya ha citado a 800 personas con algún trasplante para la tercera dosis de la vacuna contra la COVID-19.
*15/09/2021 canal4diario.com - 800 baleares trasplantados han sido llamados para ser vacunados con la tercera dosis.
*15/09/2021 periodicodeibiza.es - Citan a personas con algún trasplante para la tercera dosis de la vacuna de la COVID en Ibiza y Formentera.