Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

La Comissió d’Urgències del COIBA fomentarà la col·laboració i l’intercanvi de coneixements entre les infermeres de diferents nivells assistencials

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió d’Urgències del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha definit els seus principals objectius per als anys vinents.

En primer lloc, els professionals que integren aquesta comissió volen fomentar i potenciar la col·laboració i el treball conjunt entre els diferents nivells assistencials.

Millorar la comunicació i l’intercanvi de coneixements entre les infermeres dels diferents serveis d’urgències i emergències de Balears és un altre dels objectius que s’han marcat. Això es farà a través de l’organització de reunions científiques o sessions, la primera de les quals tindrà lloc a finals del mes de novembre.

A més a més, les infermeres que conformen la comissió podran assessorar sobre possibles problemes en les urgències i emergències hospitalàries i extrahospitalàries en la pràctica assistencial, sempre mantenint la confidencialitat.

La comissió, que es va reunir recentment, també promourà el reconeixement de l’especialitat d’infermeria d’urgències i emergències, que actualment no existeix.

[Font: COIBA. 25/10/2021]

[Font: BPSO Hospital Comarcal d'Inca]