Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Els pallassos de la Sonrisa Médica animaran l’espai Francesc Quetglas aquest cap de setmana, on les famílies poden acudir sense cita

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els pallassos de la Sonrisa Médica animaran l’Espai Francesc Quetglas aquest cap de setmana, on les famílies poden acudir sense cita prèvia a rebre la vacuna contra la COVID-19.

El punt de vacunació romandrà obert tot el cap de setmana de 8.30 a 19.30 hores i, a més de les línies habilitades per vacunar població de 5 a 17 anys, es posarà en marxa una línia nova per immunitzar els adults acompanyants, la qual cosa facilitarà la vacunació de tota la família.

Dissabte i diumenge matí, entre les 10.00 i les 13.30 hores, els pallassos alegraran l’experiència als infants que s’hi acostin. Tots els vacunats rebran, a més, el corresponent certificat de valentia i es podran fotografiar al fotoreclam de valents.

Cal recordar que en aquest espai també es vacunen infants de 5 a 11 anys entre setmana. Es fa amb cita prèvia, entre les 14.00 i les 20.00 hores. Durant els mantins es vacuna adults.

L’Espai Francesc Quetglas està situat al carrer de Manacor, 156, prop del Parc dels Bombers de Palma, i disposa d’aparcament propi per als usuaris.

Salut continua posant a l’abast dels ciutadans punts per accedir de manera àgil a la vacuna contra la COVID-19, prestació gratuïta, universal i eficaç- i ampliar al màxim la protecció de la població.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 19/01/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]