Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Premis

Entrega de premis del concurs de dibuix del COIBA «Què fas per ser un bon company o bona companya al teu col·legi?»

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'han seleccionat els guanyadors i guanyadores de les tres categories del III Concurs de dibuix infantil COIBA, que enguany cerca conscienciar i fomentar la prevenció de les situacions de bullying en els centres escolars. Junt als seus, un total de 12 dibuixos formen el calendari COIBA 2023, ple de consells i reflexions sobre com prevenir l'assetjament escolar.

Una quarantena de fills i filles de les col·legiades i col·legiats d'entre 4 a 12 anys van presentar els seus dibuixos explicant què fan per ser un bon company o bona companya a l’escola. D'entre totes aquestes propostes, el jurat va triar a un guanyador de cada franja d'edat i altres 9 dibuixos per il·lustrar el calendari 2023 del COIBA, que es distribueix en els diferents centres sanitaris de Balears.

Els premis són una bicicleta per als guanyadors de cada categoria, així com un val per adquirir productes relacionats amb la salut i l'esport. La resta dels participants han rebut un val de 30 euros per comprar llibres o contes, en agraïment a la seva dedicació i esforç. S'ha realitzat un petit acte en la seu col·legial de Palma en el qual la presidenta del COIBA ha agraït la participació dels petits i petites i ha entregat els premis als tres guanyadors.

A més, com a novetat, enguany tots els dibuixos presentats formen part d'una exposició que decorarà les parets de la seu col·legial a Palma i poden ser visitats per qui ho desitgi.

Guanyadors

Categoria A, de 4 a 6 anys: Martí Munar Capó

Categoria B, de 7 a 9 anys: Claudia García Ara

Categoria C, de 10 a 12 anys: Leire Terán Bautista

Autors dels altres dibuixos més votats i seleccionats pel calendari COIBA 2023

Aina Malberti Adrover; Alba Cotrino Bestard; Almudena Fernández López; Nuria Béjar González; Dana Burgos Knothe; Arnau Munar Capó; Zoe Torres Prats; Daniel Terán Bautista; Gerard Mesas Ríos.

[Font: COIBA. 21/12/2022]

[Foto: COIBA]