Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El COIBA col·labora amb la V Cursa i Marxa per la Prevenció del Suïcidi

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La cursa, organitzada per AFASIB i 3 Salut Mental, se celebrarà el dia 10 de setembre amb motiu del Dia Mundial de la Prevenció del suïcidi.

El COIBA, de la mà de la nostra Comissió per la Prevenció de la Conducta Suïcida, s'adhereix a aquesta carrera que forma part del programa (DES)Integrades, promogut per l'Associació de Familiars i Amics Supervivents per suïcidi de les Illes Balears (AFASIB) i 3 Salut Mental.

L'objectiu de la cursa és contribuir en la prevenció mitjançant la sensibilització comunitària al voltant d'aquesta realitat. Per això, el nombre de metres de la marxa són el nombre de suïcidis registrats a Espanya durant l'any 2021, segons dades publicades per l'INE.

Aquesta col·laboració és una iniciativa de la Comissió per la Prevenció de la Conducta Suïcida del COIBA, un grup de treball format per infermeres al voltant de la prevenció d'aquesta conducta, que duen a terme accions per a visibilitzar entre els professionals tots els recursos comunitaris disponibles per a la prevenció i postvenció, així com iniciatives per a millorar la qualitat de l'atenció als supervivents de suïcidi.

Detalls de la cursa

  • Dia - 10 de setembre
  • Hora - 18 h
  • Lloc - Palau d’Esports de Calvià – Melanie Costa (zona atlètica).

Possibilitat de triar una de les següents distàncies:

  • 4.003 metres per la Marxa
  • 6 km per la Cursa

Termini d’inscripció

La data límit és el dia 9 de setembre.

Inscripcions i més detalls aquí.

Ens ajudes a difondre? Descarrega aquí el cartell

Durant el recorregut, si comparteixes contingut a xarxes, no oblidis el hashtag de la cursa. Donem visibilitat i sensibilitzem al voltant del suïcidi: #unmetrepercadavida #unmetroporcadavida.

[Font: COIBA. 10/08/2023]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]