Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

657 corredors participen a la VII Cursa Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’objectiu de la Cursa Son Espases és promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

Un total de 657 corredors han participat en la setena cursa organitzada per l'Hospital Universitari Son Espases, una cita indispensable en el calendari dels corredors professionals i aficionats. La cursa Son Espases és una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida i, en clau interna, reforçar el sentiment de pertinença dels professionals de Son Espases amb el seu hospital.

Els diners recaptats es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quins projectes s’han de destinar.

Guanyadors

Mathias Vangsoe i Victoria Benavideshan estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8,3 quilòmetres. Javier Jurado i Victoria Vanrell han estat els guanyadors de la prova popular de 4,7 quilòmetres. Es poden consultar els resultats definitius en aquest enllaç a la pàgina web d’Élitechip.

[Font: Conselleria de Salut. 25/02/2024]

[Foto: Conselleria de Salut]