Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

El Dia de les Illes Balears té Llicència per salvar vides

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En commemoració al Dia de les Illes Balears, aquest divendres 1 de març, estarem presents al costat de la Llotja de Palma, des de les 10 fins a les 20 hores, amb l'autobús «Dona sang».

Com a novetat, hem preparat una jornada plena d'entreteniment i aprenentatge dedicada als acompanyants més joves. Totes les activitats tenen l'objectiu de promoure la solidaritat i inculcar els valors fonamentals relacionats amb la donació de sang.

Donar sang és una forma meravellosa d'ajudar a aquells que necessiten una transfusió. Amb la campanya «Llicència per salvar vides», convidam a tothom a unir-se a nosaltres en aquesta missió crucial: salvar vides.

Les activitats infantils «Amb Llicència per salvar vides» estaran disponibles al llarg del dia, oferint una varietat d'experiències educatives i divertides per als més petits.

Horari d'activitats

  • 10 a 11 h: Ludoteca*
  • 11 a 12 h: Contacontes «El poder de salvar vides»
  • 12 a 14 h: Taller de superherois i superheroïnes
  • 14 a 16 h: Ludoteca*
  • 16 a 17 h: Pinta-cares
  • 17 a 19 h: Taller de gotes de sang

*Les activitats de la ludoteca inclouran una diversitat d'opcions, com ara la taula sensorial «Filam prim», «Textures» i «Plastilina», juntament amb activitats com tir amb arc, i jocs com micado, jenga, 4 en línia, construccions i dominó.

A més, es podrà continuar col·laborant el dissabte dia 2 de març de 10 a 14 h, a l'autobús «Dona sang», que romandrà a disposició de tot aquell que vulgui aconseguir la seva llicència per salvar vides.

Demana la teva cita

Els interessats poden demanar cita la web del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears.

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears us espera a tots aquest divendres i dissabte, per compartir junts aquest acte de solidaritat i contribuir a millorar la vida de moltes persones.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 27/02/2024]

[Foto: Infosalut / Dona Sang / CC BY-NC-ND 2.0]