Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Taula informativa a l’Hospital de Manacor: Dia Mundial del Cáncer de Mama

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital de Manacor va commemorar el passat 18 d’octubre, el Dia Mundial del Càncer de Mama, amb una taula informativa, on hi van estar presents, el president de l'Associació Aprop, Perfecto Acosta, la directora gerent, Catalina Vadell, la psico-oncòloga, Catalina Garau, així com un grup de voluntaris de l'associació.

L'objectiu d'aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món. La detecció precoç permet detectar el càncer de mama en una etapa molt inicial, quan encara no produeix molèsties i la possibilitat de curació és més alta.

Malgrat que no se'n coneixen les causes exactes, el Codi Europeu contra el càncer recull un seguit de recomanacions per disminuir el risc de tenir un càncer de mama: mantenir un pes saludable i evitar la obesitat -especialment després de la menopausa-, fer activitat física regularment, reduir el consum d'alcohol i practicar la lactància materna.

[Font: Hospital de Manacor. 18/10/2019]

[Foto: Hospital de Manacor]