Categories: COVID-19, Sociosanitari, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

COVID-19: Salut fa un cribratge a tots els professionals de residències

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum, en col·laboració amb l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), fa cribratgesa tots els professionals de les residències de gent gran i de persones amb discapacitat cada quinze dies per detectar i evitar possibles contagis de COVID-19.

Hi ha un augment important dels casos confirmats de COVID-19 a les Illes Balears. Atesa aquesta situació, les residències necessiten suport per frenar els possibles contagis que puguin afectar la població més vulnerable.

Així, el Servei de Salut ha programat cribratges quinzenals a tots els professionals que fan feina les residències. Aquests cribratges se sumen als que es fan setmanalment a les residències en què hi ha un rebrot i als que es fan als professionals que hi comencen a treballar o que s’hi reincorporen després d’un període de vacances o d’una baixa.

Actualment, a les residències per a persones majors de les Illes Balears hi ha 96 usuaris amb contagi actiu, 71 dels quals estan hospitalitzats, i 83 professionals contagiats.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 10/11/2020]

[Foto: Ajuntament de Manacor]

Què en diu la premsa
*10/11/2020 ultimahora.es - Cribados de urgencia en todas las residencias de Baleares para frenar el aumento de casos.