Categories: Sociosanitari, Qualitat

La nova residència a Pòrtol obrirà a finals de 2021

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta llar de persones majors amb dependència de gestió pública tindrà 100 places i compta amb un pressupost de 8.421.287,40 euros, finançats per la Conselleria d’Afers Socials i Esports, que hi aporta 4,5 milions, i l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), que hi aporta els 4 milions restants.

La residència, de futura gestió pública, constarà de dues plantes i un soterrani amb les cuines, vestuaris i instal·lacions. La superfície es de 5.400 m2 i disposa de 80 habitacions individuals i 10 habitacions dobles. Actualment, els terrenys pertanyen al Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears després d’una cessió de l’Ajuntament de Marratxí.

La cessió de les obres i les dificultats d’aquest any han obligat a prorrogar el termini del contracte fins al desembre de 2020. Les obres s’han anat desenvolupant a bon ritme i l’estructura ja està acabada i s’està finalitzant la distribució de les plantes i les instal·lacions de lampisteria i aire condicionat. Una vegada equipada amb el mobiliari i amb la posada en servei dels subministraments d’aigua i energia, la residència podrà entrar en funcionament a finals de 2021.

[Font: Presidència de Govern. 13/11/2020]

[Foto: Presdència de Govern]