Categories: Beques ajudes i premis, Ajudes, Gestió de la investigació

IV Edició Beques Fundació Merck Salut de formació per a residents d'Oncologia Mèdica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Merck Salut ha convocat la IV edició de beques Fundació Merck Salut de formació per a residents d'Oncologia Mèdica.

La finalitat és que els metges interns residents del programa MIR en Oncologia Mèdica dels Hospitals o Centres Universitaris de tota Espanya puguin compartir i ampliar els seus coneixements i experiències en la pràctica clínica habitual i complementar la seva formació. Mitjançant la presentació d'un Cas Clínic en Oncologia donarà l'oportunitat d'aconseguir una de les 10 beques amb aquesta finalitat.

Candidats

Tots els Metges Residents d'Oncologia Mèdica del programa MIR que tinguin sol·licitada formalment una rotació en un centre estranger o nacional prevista entre juny de 2021 i juny de 2022 . Podran presentar un Cas Clínic en Oncologia i ser candidats per a obtenir una beca d'estada en un centre estranger o nacional.

Termini

Per a optar a una beca, el sol·licitant haurà de remetre el seu cas per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o completar el formulari que apareix en la web, abans del 15 de febrer de 2021.

Quantia

Es concediran un total de deu beques dotades cadascuna d'elles amb 2.500 euros nets per a l'estada en un centre estranger o nacional.

Bases

[Font: Fundació Merck Salut]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / L'Equip d'Atenció Residencial (EARS) en una sessió formativa interna / CC BY-NC-SA 2.0]