Categoria: Ajudes

L'AEI obre la convocatòria per a l'adquisició d'equipament cientificotècnic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Estatal de Recerca (AEI), organisme dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, va obrir el dia 17 de juny el termini per a la presentació de sol·licituds de la convocatòria d'adquisició d'equipament cientificotècnic, que comptarà amb un pressupost rècord de 180 milions d'euros en ajudes directes per a proveir d'equipament d'altes prestacions als serveis comuns d'organismes públics de recerca, universitats i altres centres públics d'R+D+I.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és incrementar l'oferta de serveis especialitzats del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació, mitjançant l'adquisició d'equips singulars i oportuns. Per a accedir a aquestes ajudes, les entitats beneficiàries han d'oferir serveis comuns de recerca especialitzats. En concret, és necessari que assegurin un accés obert a l'equipament cientificotècnic, tecnologies o serveis especialitzats d'R+D, a més de proporcionar assessorament tècnic expert. Així mateix, han de comptar amb personal amb dedicació completa a la seva gestió (maneig, actualització, manteniment, etc.), un protocol públic d'accés i un sistema que permeti repercutir als usuaris els costos de les prestacions realitzades.

La convocatòria estarà oberta fins al pròxim 6 de juliol i les ajudes podran executar-se fins al 31 de desembre de 2023.

Més informació de la convocatòria.

[Font: Ministeri de Ciència i Innovació. 17/06/2021]

[Foto: IdISBa]