Categoria: Ajudes

La Secretaria d'Estat de Recerca amplia els terminis de resolució per diversos programes d'ajudes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A fi de garantir un procediment de selecció transparent i objectiu, la Secretaria d'Estat de Recerca ha publicat una resolució per la qual s'amplien els terminis de resolució de diversos programes d'investigació.

En concret, s'amplien de sis a onze mesos el termini màxim de resolució de convocatòria per a la concessió d'ajudes EMPLEA en les modalitats de titulats universitaris i titulats no universitaris amb formació professional de grau superior o equivalent, i per a la convocatòria de concessió d'ajudes Reptes-Col·laboració del Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

Així mateix, s'amplia de sis a nou mesos el termini màxim de resolució de les convocatòries EQUIPA 2014 i Europa Centres Tecnològics.

Les raons que motiven aquestes ampliacions són la coincidència temporal de tramitació informàtica de les sol·licituds de diferents convocatòries, l'augment significatiu del nombre de sol·licituds presentades i el nombre limitat de recursos humans i materials.

[Font: BOE. Núm. 112. 08/05/2014]

Notícies relacionades a Infosalut
*30/12/2014 - S'ha aprovat la convocatòria d'actuacions dels subprogrames de Formació i d'Incorporació.
*30/12/2014 - S'ha publicat la resolució definitiva de les Accions de Programació Conjunta Internacional 2014.
29/12/2014 - La Secretaria d'Estat de R+D+I ha publicat la resolució definitiva de la convocatòria COFUND.
*09/07/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca modifica la convocatòria d'ajudes del Programa Estatal de Recerca sobre els Reptes de la Societat.
*03/07/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca ha aprovat la convocatòria d'ajudes sobre les actuacions de programació conjunta tipus COFUND.
*10/06/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació ha aprovat la convocatòria Plataformes Tecnològiques 2014.
*
06/05/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca modifica un criteri d'avaluació per a la concesió d'ajudes del Programa estatal de R+D+I orientat als Reptes de la Societat.
*20/05/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca prolonga els terminis de resolució per a les convocatòries dels subprogrames d'ajuda i acreditació als centres d'excel·lència Severo Ochoa.
*28/01/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació publica la convocatòria del Programa Estatal de R+D+I orientat als Reptes de la Societat.
*28/01/2014 - El Ministeri d'Economia i Competitivitat publica les bases reguladores per a la concessió d'ajudes del Subprograma Estatal d'Infraestructures Científiques i Tècniques i d'Equipament