Categoria: Ajudes

Convocatòria JPIAMR 2023 - AMR diagnostics and surveillance 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es comunica el preanunci de la següent convocatòria d'acció conjunta internacional dins del programa ERA-NET JPIAMR-ACTION: JPIAMR 16th Call: AMR diagnostics and surveillance 2023.

Les propostes hauran d'abordar les necessitats no satisfetes en els sectors del diagnòstic i la vigilància antimicrobiana, més enllà de l'estat actual de la tècnica, centrant-se en un dels temes de la convocatòria:

  • Desenvolupar nous diagnòstics o millorar els ja existents, inclosos els diagnòstics en el punt d'atenció, que puguin descartar l'ús d'antimicrobians o ajudar a identificar el tractament antimicrobià més eficaç.
  • Desenvolupar o millorar estratègies, tecnologies o mètodes existents, o estratègies d'ús de dades per recolzar la vigilància de l'ARM en OneHealth. 

Seminari web per a sol·licitants

El 24 de gener de 2023 s'organitzarà un seminari web dirigit als sol·licitants. En aquest seminari web es presentarà la convocatòria i l'eina de recerca de socis. Els representants dels responsables del finançament que participin en la convocatòria respondran a les preguntes en directe.

Regísitra't en el seminari web a través d'aquest enllaç: "Diagnòstic i vigilància de l'ARM 2023"

Calendari

16 de gener de 2023, a les 12 h CET - S'obre la convocatòria.

7 de març de 2023, a les 14 h CET - Data límit de prepropostes.

4 de juliol de 2023: Data límit per a la presentació de propostes completes.

Per a més informació, accedeix a la convocatòria completa en l'enllaç següent: JPIAMR 16th Call: AMR diagnostics and surveillance 2023.

[Font: IdISBa. 16/01/2023]

[Foto: Universidad de Navarra / Microscopio / CC BY-ND 2.0]