Categoria: Ajudes

Convocatòria d'ajudes ERA4Health Nutribrain 2024

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu de la convocatòria és donar suport a projectes d'investigació transnacionals centrats en la millora de l'envelliment cognitiu del cervell mitjançant la nutrició i altres factors de l'estil de vida.

Amb aquestes ajudes, els científics de diferents països poden establir una col·laboració en projectes de recerca interdisciplinaris basats en la complementarietat i l'intercanvi de coneixements especialitzats en l'àmbit de l'envelliment cerebral, els trastorns relacionats amb ell, la nutrició i els factors relacionats amb l'estil de vida.

Bases de la convocatòria

Consulta aquí les bases de la convocatòria Nutribrain: Modulation of brain ageing through nutrition and healthy lifestyle 2024

Aquesta convocatòria, a pesar de ser europea, rep finançament dels organismes nacionals de cada país i, per tant, s'han de seguir les seves regles. En el cas espanyol, la convocatòria és finançada per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII). Les condicions establertes es troben entre les pàgines 66 i 71 de les bases de la convocatòria. 

Sol·licitud

El procés de sol·licitud té dues fases i seguirà el calendari següent:

  • La data límit per a la presentació de prepropostes és el dia 15 de gener de 2024, a les 16 h CET.
  • La comunicació dels resultats de la preproposta i la invitació a presentar una proposta completa serà el dia 27 de març de 2024.
  • Finalment, el 27 de maig de 2024 serà la data límit per presentar la proposta completa.

[Font: IdISBa. 03/11/2023]

[Foto: Infosalut / Homes passejant pel carrer / CC BY-NC-ND 2.0]