Categoria: Ajudes

Nova convocatòria de beques per a investigadors

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A proposta de la Conselleria d’Innovació, Recerca i Turisme, el Consell de Govern ha acordat una nova convocatòria d’ajuts per formar personal investigador i subvencions per a taxes acadèmiques cofinançats pel Fons Social Europeu (FSE) per mitjà del Programa Operatiu de les Illes Balears 2014-2020.

La formació de personal investigador és una mesura de foment de la recerca científica i tecnològica amb la qual es pretén enfortir la capacitat de recerca dels grups d’R+D, tant del sector públic com del privat, i millorar la capacitat tecnològica de les empreses mitjançant la formació i l’adaptació de personal qualificat que es pugui incorporar al sistema d’innovació.

Aquesta convocatòria està cofinançada pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu de l’FSE de les Illes Balears amb l’objecte d’atorgar 12 subvencions a centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic ubicats a les Illes Balears per formar personal investigador, l’objectiu de les quals és formar en recerca científica i tècnica titulats superiors universitaris que vulguin fer una tesi doctoral.

La dotació de cada ajut és de 22.062,00 euros anuals per investigador en formació. La despesa total comprèn únicament la dotació mensual, la part cofinançada de la quota empresarial de la Seguretat Social i les taxes acadèmiques per al personal investigador en formació, que inclouen la tutela acadèmica de doctorat, l’obertura i el manteniment d’expedient i la defensa de la tesi doctoral.

Respecte a edicions anteriors, s’ha aconseguit un lleuger increment: per a 2015, es destina un import màxim d’1.078.464,00 euros a aquesta convocatòria.

[Font: Conselleria d'Innovació, Investigació i Turisme. 07/08/2015]

[Foto: Infosalut]