Categoria: Ajudes

Obert el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes de Projectes de R+D+I Excel·lència i Reptes 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Agència Estatal d'Investigació ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes següents:

- Projectes de I+D+i Excel·lència. Resolució de la Secretaria d'Estat de R+D+I i l'AEI, que aprova la convocatòria 2017 de Projectes de R+D del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

- Projectes de R+D+i orientats als Reptes de la Societat. Resolució de la Secretaria d'Estat de R+D+I i l'AEI, que aprova la convocatòria 2017 de Projectes de R+D+I del Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

 Els terminis per a la presentació de les sol·licituds d'ambdues convocatòries, entre altres, són els següents:

  • Del 20 de juny a l'11 de juliol de 2017, a les 15.00 hores (hora peninsular espanyola), les sol·licituds de les àrees temàtiques de gestió corresponents a Ciències de la Vida i Agroalimentació.

  • Del 21 de juny al 12 de juliol de 2017, a les 15.00 hores (hora peninsular espanyola), les sol·licituds de les àrees temàtiques de gestió corresponents a Medi ambient i Recursos Naturals.

[Fonts: Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació. 19/06/2017 - BOE. Núm. 140. 13/06/2017]

[Foto: Philippe de la vie / Tex / CC BYND2.0]