Categoria: Ajudes

La Secretaria d'Estat d'Recerca, Desenvolupament i Innovació ofereix 940 ajudes per a la contractació de doctors i personal tècnic

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació del Ministeri d'Economia i Competitivitat ha publicat la concessió de les ajudes corresponents als Subprogrames Ramón y Cajal, Juan de la Cierva, Torres Quevedo i Personal Tècnic de Suport per una quantia total de 104 milions d'euros. A través d'aquests subprogrames es concediran un màxim de 940 ajudes per a la contractació de doctors i de personal tècnic.

Entre les principals novetats, destaquen les incloses en el subprograma Ramón y Cajal, que incrementa el finançament de les ajudes concedides i adquireix un major compromís amb l'estabilització dels investigadors. En aquest sentit, aquesta convocatòria porta incorporades ajudes per estimular la creació de places estables per als investigadors.

A més, aquestes noves convocatòries valoraran molt positivament l'activitat internacional per a l'elecció dels candidats, amb el que es pretén impulsar la participació internacional. En aquesta línia, hi haurà places concretes dins del subprograma Personal Tècnic de Suport destinades a enfortir la participació en programes internacionals amb personal experimentat en aquest camp.

Quant al nombre de places que es convoquen en cada subprograma, el Ramón y Cajal comptarà amb 175, el Juan de la Cierva amb 225, el de Personal Tècnic de Suport amb 210 places i el Torres Quevedo amb 330 places.

[Font: Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. 24/10/2012]