Categoria: Ajudes

La UE publica les convocatòries en les àrees “regiones del conocimiento” i “potencial de investigación” englobades dins del programa “Capacidades” de la UE

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'ha publicat en el diari oficial de la Unió Europea la convocatòria de propostes en el marc del programa de treball de 2013 del programa específic «Capacitats» del Setè Programa Marco d'Accions de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Demostració (2007 a 2013) a les àrees "regions del coneixement" i "potencial de recerca".

El programa Capacitats té com a objectiu augmentar les capacitats de recerca i innovació a tota Europa i assegurar el seu aprofitament òptim. El seu pressupost es reparteix entre set àrees diferents: infraestructures i recerca, recerca en benefici de les PIME, regions de coneixement i suport a les agrupacions regionals de recerca, potencial investigador de les regions de convergència, ciència i societat, suport al desenvolupament coherent de les polítiques de recerca i cooperació internacional.

Es pot trobar informació sobre les condicions de la convocatòria i el programa de treball, així com una guia per als candidats sobre la forma de presentar propostes en el lloc web  corresponent de la Comissió Europea. La data límit per a la presentació de sol·licituds pel àrea regions del coneixement és 19 de març de 2013, mentre que per a potencial de recerca és el 30 de maig de 2013.

Font: Diari Oficial de la Unió Europea. 18/12/2012]