Categoria: Ajudes

Convocatòria d'ajudes a la investigació de l'Hospital Universitari Son Espases 2018

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Es convoquen les Ajudes a la Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases 2018: millor publicació científica, projectes pilot i ajudes per a congressos.

Amb aquestes ajudes la Comissió d'Investigació de l'Hospital Universitari Son Espases vol promoure la cultura de la recerca, la millora de la competitivitat i l'augment de la massa crítica d'investigadors de l'Hospital.

Poden optar a aquestes ajudes els investigadors de Son Espases, tant si són personal del Servei de Salut de les llles Balears (IB-Salut), com si es tracta de personal extern adscrit a un dels grups d'investigació de l'Hospital Universitari Son Espases i de l'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (HUSE-IdISBa).

Un mateix candidat es pot presentar a totes les modalitats. No obstant això, el reconeixement a la millor publicació i l'ajuda per a congressos no podran recaure en una mateixa persona.

S'estableixen les modalitats següents:

Reconeixement a la millor publicació científica

  • Modalitat A: Reconeixement a la millor publicació de l'Hospital Universitari Son Espases.
  • Modalitat B.1: Reconeixement a la millor publicació de l'Hospital Universitari Son Espases de residents.
  • Modalitat B.2: Reconeixement a la millor publicació de l'Hospital Universitari Son Espases d'investigadors predoctorals.
  • Modalitat B.3: Reconeixement a la millor publicació de l'Hospital Universitari Son Espases d'altres disciplines sanitàries: infermeria, fisioterapeutes, tècnics de laboratori i altres.

La dotació econòmica és diferent segons la modalitat. Per a la modalitat A, s'estableix un únic reconeixement de 2.000 €, mentre que per a la modalitat B, s'estableixen 1.000 € per a cada una de les tres submodalitats.

Ajudes a projectes pilot

L'objectiu d'aquestes ajudes és facilitar als grups sense finançament l'obtenció de dades preliminars que puguin servir de base de projectes de recerca per competir en convocatòries estatals o internacionals.

La dotació econòmica és de 20.000 €. Es concedirà un import màxim de 5.000 € per projecte.

Ajudes per a congressos

Les ajudes per a congressos es destinaran a compensar les despeses d'inscripció i de viatge derivades de la presentació de comunicacions (orals/pòsters) a congressos celebrats durant el 2018.

La dotació econòmica serà fins a 1.000 € per a congressos internacionals i fins a 500 € per als nacionals.

Termini i forma de presentació de les sol·licituds

La documentació requerida per participar en qualsevol de les modalitats d'ajudes s'ha de lliurar en paper o enviar per correu electrònic, segons el cas, a la secretària de la Unitat d’Investigació: Cristina Contreras, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., ext. 75334, mòdul I, planta -1.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitza el 30 de novembre de 2018, a les 15.00 hores.

   Bases de la convocatòria

  Annex I: formulari de sol·licitud (comú a totes les modalitats)

  Annex II: model per a la presentació de projectes pilot

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 15/10/2018]

[Foto: Infosalut]