Categoria: Ajudes

L’IdISBa obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria Miguel Servet 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

epr7L’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) obre un procés de selecció de candidats per presentar a la convocatòria “Miguel Servet 2019” de l’Acció Estratègica en Salut de l’Institut de Salut Carlos III. Aquesta acció està emmarcada dins la seva estratègia de captació de talent en el camp de la recerca en salut.

En cas de ser seleccionats, els investigadors s'hauran de presentar a la convocatòria d’ajuts “Miguel Servet I” en coordinació amb l’IdISBa. Aquesta convocatòria s’enfoca cap a la contractació de doctors amb una acreditada trajectòria investigadora en el camp de les ciències i tecnologies de la salut.

Requisits dels candidats

- Estar en possessió del títol de doctor/doctora en Ciències de la Salut. Si els títols s’han obtingut a l’estranger, serà necessària declaració d’equivalència o resolució d’homologació expedida per l’autoritat competent.

- Haver obtingut el títol de doctor entre l’1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2014. Quan es tracti de candidats que hagin completat el programa de formació en investigació Río Hortega o Sara Borrell, o que es trobin gaudint del segon o tercer any d’aquests contractes respectivament, la data de lectura de la tesi podrà ser posterior al 2014. En qualsevol cas, haurà d’haver-se obtingut el títol de doctor abans del 13 de març de 2019.

- Comptar amb una línia de recerca inclosa entre les àrees científiques de l’IdISBa

- Haver consolidat una carrera investigadora en els darrers 5 anys.

Documentació i termini de presentació

Els interessats han d’enviar una declaració d’interès en què s’expressi la motivació i un resum de l’experiència prèvia, Currículum Vitae Normalitzat (CVN), autoavaluació de les millors 10 publicacions d’acord amb els criteris establerts a l’annex I d’aquesta convocatòria, resum del projecte (màxim 3 fulles, escrites en Arial, 11), centre de realització proposat i les dades de contacte de dues referències.

Adreçar la informació a la següent adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , indicant a l’assumpte la referència MS2019.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 28 de febrer de 2018.

[Font: Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears. 17/01/2019]

[Foto: Infosalut]