Categoria: Ajudes

El Ministeri de Sanitat ha publicat la convocatòria de subvencions per a programas de prevenció i control de la infecció por VIH i sida

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE d'11 de juny s'ha publicat l'Ordre SSI/1054/2013, de 3 de juny, per la qual es convoquen subvencions a entitats de qualsevol titularitat, sense ànim de lucre, destinades al finançament de programes de prevenció i control de la infecció per VIH i sida per a l'any 2013. Així mateix, s'estableixen les bases reguladores de la citada convocatòria.

L'objectiu de la convocatòria és la consecució de la igualtat dels ciutadans en la prevenció i control de la infecció per VIH.

Amb aquestes ajudes es pretén coordinar i complementar les actuacions de les administracions públiques que integren el Pla Nacional sobre la Sida, sense perjudici que les Comunitats Autònomes siguin informades de les convocatòries i col·laborin en l'avaluació dels programes presentats.

El crèdit disponible per a aquesta convocatòria és d'1.100.000 d'euros.

El termini de presentació de la sol·licitud i de la documentació, serà de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà al de la publicació de la present convocatòria en el BOE.