Categoria: Premis

La cap de l'UCI, Paz Merino, rep el Premi 8 de març de l'associació Dones Progresistes

Hospital Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Associació de Dones Progresistes ha atorgat aquest any el Premi 8 de març a la doctora Paz Merino, cap de Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Can Misses. Un premi que reconeix la capacitat de lideratge de la Dra. Merino i la seva dedicació a la sanitat pública durant més de 25 anys, i molt especialment durant aquest últim any de pandèmia.

Un reconeixement que l'associació fa extensible a tot el col·lectiu sanitari, <<un sector altament feminitzat i per totes les dones que han estat en primera línia durant la pandèmia>>. Dones Progresistes ha recordat que la Dra. Paz Merino ha estat una de les primeres dones en ocupar una prefectura d'UCI a Espanya i destaca així mateix la humanitat, la seva passió per la feina i el seu entusiasme.

L'acte de lliurament de el premi es va celebrar el passat dia 27 de maig, al Club Diario de Ibiza. Des de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ens congratulen de tan merescut premi i feliciten a la Dra. Merino per la seva visió, la seva entrega i la seva gran determinació per dur endavant projectes de millora que repercuteixen directament en la qualitat assistencial que reben els pacients d'Eivissa i Formentera.

[Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 27/05/2021]

[Foto: IB-Salut]