Categoria: Premis

El CGE convoca els seus primers Premis de Recerca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell General d'Infermeria (CGE) ha convocat els seus primers Premis de Recerca, una iniciativa dotada amb un total de 55.000 €, l'objectiu del qual és "incentivar i motivar als professionals d'Infermeria en l'elaboració i desenvolupament de Projectes de Recerca, així com atorgar visibilitat i difusió a les aportacions de la professió infermera als resultats de salut".

Aquests premis formen part de la decidida aposta per la recerca infermera marcada per l'actual Presidència i la Comissió Executiva del CGE i que ja va quedar reflectida en els últims pressupostos aprovats en l'Assemblea General de març. En ells, es recull una partida global d'1,8 milions d'euros destinada a fomentar la recerca i desenvolupar prestacions científiques i professionals per a aconseguir un major progrés de la professió.

Termini de presentació

El termini de presentació de treballs es va iniciar el 12 de maig, coincidint amb el Dia Internacional de les Infermeres, i conclourà el 15 d'octubre de 2021, inclusivament.

Categories dels premis

Els premis compten amb diferents categories:

  • el primer bloc està destinat a projectes innovadors que mesurin els resultats de la pràctica infermera en quatre àmbits específics: Àmbit Hospitalari, Àmbit Familiar i Comunitari, Àmbit Sociosanitari i altres àmbits professionals.
  • A això se suma un premi específic per a fomentar la recerca entre les infermeres més joves i al qual poden optar aquells projectes l'investigador principal dels quals tingui menys de trenta-cinc anys.
  • Finalment, s'estableix una sisena categoria dirigida a distingir la millor tesi doctoral ja llegida i defensada.

Dotació econòmica

Cadascun dels premis està dotat amb 10.000 € i el de millor tesi està dotat amb 5.000 €.

Participants

En tots aquests casos, els projectes hauran de ser de nova creació i tindran un termini màxim de dos anys per a la seva realització després de la concessió del premi. Els treballs hauran de ser originals, inèdits i en espanyol. La investigadora principal haurà de ser una infermera col·legiada, responsable de l'execució cientificotècnica i amb vinculació laboral amb la institució en la qual es realitzi el projecte. En el cas de projectes en equip, almenys la meitat dels integrants hauran de ser infermers col·legiats.

Sol·licituds

Per optar als premis, caldrà enviar el projecte per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., seguint els models que s'han establert en les bases per a la sol·licitud, memòria del projecte, currículum de l'investigador principal.

[Font: Consell General d'Infermeria]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]