Categoria: Premis

Convocatòria del Premi Internacional Ciències Mèdiques Doctor Juan Abarca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació de Recerca HM Hospitals convoca el PREMI INTERNACIONAL DE CIÈNCIES MÈDIQUES DOCTOR JUAN ABARCA amb l'objectiu de reconèixer la labor d'un científic o científica de prestigi internacional que hagi aconsseguit una troballa biomèdica de rellevància mundial, i que la seva carrera professional hagi contribuït de manera transcendental a la millora de la salut de les persones i la cura dels pacients.

Característiques del premi

  • El Premi reconeixerà l'impacte que l'activitat científic-clínica de la persona premiada ha tingut sobre la protecció, millora o rehabilitació de la salut de les persones i les poblacions.
  • Així mateix, la persona candidata ha de tenir una trajectòria ètica irreprotxable.
  • El Premi té caràcter internacional, és a dir, qualsevol persona podrà ser candidata

Candidatures

Les candidatures es podran presentar en llengua castellana o anglesa. El premi es concedirà respecte d'obres executades o activitats desenvolupades amb anterioritat a la present convocatòria. La presentació de candidatures es realitzarà a través de persones o entitats diferents de la persona candidata, que podran ser empreses, fundacions, investigadors de prestigi reconegut, universitats, hospitals, col·legis professionals, societats científiques, reials acadèmies, etc.

Dotació econònica

El Premi està dotat amb un import de 100.000 euros i un diploma acreditatiu.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les candidatures estarà obert des de l'1 d'abril de 2021 fins a les 14.00 hores (hora espanyola) del dia 31 de maig de 2021. Les candidatures es podran presentar en llengua castellana o anglesa.

Trobarà més informació en les bases de la convocatòria.

Solicitud.

Preguntes més frequents.

[Font: IdISBa. 19/05/2021]

[Foto: Infosalut / Gent / CC BY-NC-SA 4.0]