Categoria: Premis

La Fundació AstraZeneca i l'ISCIII posen en marxa la sisena edició dels Premis per a Joves Investigadors

Marta Moreno, vicepresidenta de la Fundació AstraZéneca, i Cristóbal Belda, director de l'ISCIII.

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La iniciativa pretén promoure la investigació entre grups d'investigació procedents de diferents comunitats autònomes. Va destinada a xarxes formades per grups d'investigació que presenten projectes de marcat caràcter clínic i translacional en quatre àrees temàtiques prioritàries per a la salut. 

Requisits i temàtica de la investigació

La iniciativa reconeixerà la trajectòria de quatre grups dirigits per investigadors nascuts el 1977 o abans i de, com a mínim, tres comunitats autònomes distintes, dotant els seus projectes amb beques de 225.000 euros cada una. Aquesta edició disposa d'un pressupost total d'un milió d'euros per a promoure el desenvolupament de projectes d'investigació al voltant de quatre prioritats temàtiques: 

  • Cardiovascular, Renal i Metabolisme
  • Respiratori i Immunologia
  • Oncologia, Medicina de Precisió i Immunoncologia
  • Vacunes i immunoteràpies 

L'objectiu principal és facilitar l'obtenció de resultats que impactin en la millora de la salut dels ciutadans i genera un major coneixement científic mitjançant el foment de sinergies entre grups d'investigació de joves investigadors. Mitjançant aquest acord. La tasca de l'Institut de Salut Carlos III és fer-se càrrec de l'avaluació científica dels projectes presentats.

Termini d'inscripció 

A partir del dia 18 de juliol i fins al 8 de setembre de 2022, els interessats podran presentar els seus projectes a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a més informació, accedeix a la web de la Fundació AstraZeneca.

[Font: ISCIII. 18/07/2022]

[Foto: ISCIII]