Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Premis

La Comissió de Lluita contra l’Estigma a Salut Mental convoca el II Certamen de Conte Infantil

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El termini d’enviament dels textos estarà obert fins al pròxim dia 2 de setembre. Els contes han de tenir el lema «Dóna-li un like a la salut mental. Pel dret a créixer en benestar».

La Comissió de Lluita contra l’Estigma a Salut Mental convoca el segon Certamen de Conte Infantil en les categories adulta, juvenil i infantil, emmarcat en el programa d’activitats que se celebraran amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el pròxim 10 d’octubre.

Aquesta segona edició sorgeix a causa de la bona acceptació que va tenir la primera, en la que es van rebre un total de 32 contes. La idea és utilitzar l’escriptura com a vehicle per expressar-se d’una manera artística i amb la finalitat de suavitzar l’estigma associat als problemes de salut mental.

Els contes han de reflectir el lema del Dia Mundial de la Salut Mental 2022, triat per votació popular en la Confederació de Salut Mental d’Espanya: «Dóna-li un like a la salut mental. Pel dret a créixer en benestar».

Aquesta iniciativa està destinada a totes les persones entre 6 i 99 anys que tenguin inquietuds literàries i vulguin escriure un conte dirigit a infants a partir de 6 anys.

Categories

Les categories a les quals es pot optar són les següents: categoria Infantil, per a infants de 6 a 12 anys; categoria Juvenil, per a joves de 12 a 18 anys, i categoria Adult, per a majors de 18 anys.

Termini de presentació de textos

El termini per a la presentació de les obres estarà obert del 29 de juliol al 2 de setembre de 2022. S’han d’enviar a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Bases

Consulta aquí les bases del certamen.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 29/07/2022

[Foto: Eneas de Troya / El gran confinamiento: The great lockdown / CC BY 2.0]