Categoria: Premis

S'obre el termini per participar en el calendari "Dóna Sang 2023"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears organitza un concurs per il·lustrar el seu calendari per a l'any 2023

Requisits

Pot participar qualsevol persona, amb coneixements de fotografia o sense, sigui donant de sang o no i que disposi de càmera fotogràfica, smartphone o tauleta tàctil. També es pot participar combinant la fotografia amb el dibuix.

Temàtica

El tema de les fotografies haurà de fer referència a la temàtica triada per enguany: L'idioma del cor és universalL'amor, l'idioma universal del cor que aconsegueix que, entre tots, fem d'aquest món un lloc millor. L'amor, com la sang, corre per les nostres venes, ens uneix i ens omple de vida.

Les fotos triades ens acompanyaran durant tot l'any 2023 i ens serviran per a recordar el que és realment important en la vida i per a animar a aquelles persones que estan passant per una situació difícil, per exemple, les persones que necessiten transfusions de sang.

Termini de presentació de fotografies

Per poder participar s'han d'enviar les fotografies abans del 5 de setembre al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant les dades següents:

  • Nom i Cognoms
  • NIF
  • E-mail de contacte.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies.

[Font: Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 15/07/2022]

[Foto: AhmadArdity / Laboratorio / Pixabay License]