Categoria: Premis

I Premi Periodístic de la Societat Espanyola de Neurologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Premi Periodístic de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) neix amb l'objectiu de promoure i reconèixer la tasca dels periodistes espanyols en la divulgació i conscienciació social de les malalties neurològiques, així com dels avenços de la Neurologia i del seu rol sociosanitari.

Poden participar en el I Premi Periodístic de la SEN tots els articles i reportatges publicats o emesos durant el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022 en els mitjans de comunicació espanyols (premsa escrita, mitjans online, ràdio i televisió). En cas que el treball sigui en català, euskera o gallec, s'haurà d'entregar una traducció al castellà.

Modalitats dels Premis

El I Premi Periodístic de la SEN consta de dues modalitats:

  • Premi al Millor Treball Periodístic en Neurologia: Dirigit a treballs periodístics que fomentin el coneixement i la conscienciació social de les malalties neurològiques, així com d'aquells relacionats amb la innovació, la investigació i la millora de la qualitat assistencial en Neurologia
  • Premi a la Millor Divulgació en Neurologia: Dirigit als periodistes que, al llarg de l'any, més s'hagin interessat per elaborar treballs periodístics de qualitat sobre Neurologia. Per a participar en aquesta categoria, es tendran en compte als candidats que presentin almanco cinc dels que considerin els seus millors treballs publicats o emesos el 2022.

Dotació econòmica 

Totes les categories tenen una dotació econòmica de 2.000 € (bruts).

Termini de presentació de treballs

La data límit de recepció dels treballs és el dimarts, dia 31 de gener de 2023.

Consulta les bases i accedeix al formulari de participació en aquest enllaç.

[Font: Societat Espanyols de Neurologia. 25/02/2022]

[Foto: Kevin Spencer / The now/ CC BY-ND 2.0]