Categoria: Premis

Lliurament dels 'Premis d'Estímul per a la implantació i increment de la participació en el Programa de Cribratge de Càncer de Còlon a les Illes Balears'

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Premis estan dotats amb una quantia de 3.000 euros per als dos primers guardonats i de 1.500 euros per al tercer i quart lloc. L'objectiu dels Premis és reconèixer, estimular i donar suport als professionals per la seva dedicació a la implantació i estabilitat del Programa a les Illes.

L'Associació Espanyola Contra el Càncer ha lliurat els Premis d'Estímul per a la implantació i increment de la participació en el Programa de Cribratge de Càncer de Còlon a les Illes Balears, convocats en el marc del Dia Mundial Contra el Càncer de Còlon de 2022, amb l'objectiu de reconèixer, estimular i donar suport als professionals per la seva dedicació a la implantació i estabilitat del Programa a les Illes.

Premis

  • 1r premi, dotat amb 3.000 euros, a la candidatura de Marita Grimanesa Trelles Guzman, de l'Hospital Comarcal d'Inca: 'Anàlisi dels resultats de les dues primeres rondes del cribratge del Programa de Detecció Precoç de Càncer de Còlon i Recte de l'àrea de Tramuntana de les Illes Balears'.
  • 2n premi, dotat amb 3.000 euros, a la candidatura d'Álvaro Brotons García, de l'Hospital Universitari Son Llàtzer: 'Estratègies per a millorar la participació en el Programa de Cribratge de Càncer Colorectal a nivell de l'Atenció Mèdica en Primària i Especialitzada'.
  • 3r premi, dotat amb 1.500 euros, a la candidatura de Joaquín Fernández García, de l'Hospital Universitari Son Espases: 'Valoració de la prescripció digital per a la preparació per a colonoscòpia en el Programa de Cribratge de Càncer de Còlon de les Illes Balears'.
  • 4t premi, dotat amb 1.500 euros, a la candidatura de Roi Ribera Sánchez, de l'Hospital Universitari Son Llàtzer: 'No t'ocultis'.

Aquests Premis busquen atorgar reconeixement als professionals i als seus projectes per al bon acompliment del Programa de Cribratge de Càncer de Còlon en la nostra Comunitat, propiciant així una cultura de treball orientada a la qualitat i la productivitat i a augmentar el compromís per part dels especialistes en el correcte desenvolupament del Programa.

Els Premis formen part del Pla d'Impuls de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears al Programa de Cribratge de Càncer de Còlon. Aquest Pla d'Impuls inclou una línia de capacitació i incentiu per a residents de digestiu que participen en el Programa i una línia d'acolliment a especialistes de digestiu procedents d'altres comunitats autònomes o d'altres països per a treballar en el Programa a les Illes Balears. 

[Font: Associació Espanyola Contra el Càncer. Seu de les Illes Balears. 18/05/2023]

[Foto: Associació Espanyola Contra el Càncer. Seu de les Illes Balears]