Categoria: Premis

Un projecte de la UCI Neonatal, guardonat en la primera edició del Premi de Projectes d'Innovació en Cures de Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el marc del Dia Internacional de la Infermeria, celebrat a l'Hospital Universitari Son Espases, s'han lliurat els Premis de Projectes d’Innovació en Cures de Son Espases.

Premi

El projecte "Shhh... Estoy madurando", presentat pel supervisor d'Infermeria de la Unitat de Cures Neonatals de Son Espases, Juan Carlos Berdeal, ha estat guardonat en la primera edició del Premi Projectes d'Innovació en Cures impulsat per l'Hospital. El primer premi, que ha estat dotat amb 2.000 euros i finançat per l'Obra Social "la Caixa", s'ha lliurat en la jornada organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria al centre hospitalari.

El projecte guanyador tracta de reduir el renou de la Unitat de Cures Neonatals de Son Espases provocat pels professionals i per la tecnologia instal·lada. L'objectiu és mesurar els decibels i realitzar sessions educatives als professionals de la Unitat per conscienciar sobre els efectes del renou, millorant la salut dels pacients i la qualitat de feina a la Unitat.

El públic que ha assistit a la Jornada ha votat el guanyador dels premis d'aquesta primera edició, d'entre una selecció de sis projectes. La gerència de Son Espases s'ha compromès a implantar el projecte guanyador.

Áccèssit

Durant la Jornada, també s'ha atorgat un accèssit valorat en 1.000 euros a Regina Cortés pel seu projecte "Cribado nutricional dentro de la pràctica assistencial: valoración y anàlisis de los cuatro instrumentos más utilizados a nivel internacional para su implantación en nuestro entorno asistencial".

L'objectiu d'aquest projecte consisteix a realitzar una detecció precoç de desnutrició a l'Hospital per millorar la qualitat assistencial. També es pretén detectar casos nous i fer seguiment. L'accèssit està dotat amb 1.000 euros i també ha estat finançat per l'Obra social "la Caixa".

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 10/05/2017]

[Fotos: IB-Salut]

Notícies relacionades a Infosalut
*14/02/2017 - Son Espases convoca la primera edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures.